Onafhankelijk hypotheekadviseur Midden-Groningen 

Bij het kopen van een huis komt ontzettend veel kijken. Hoe regel je je hypotheek? Daar zijn wij voor. We helpen je met al je vragen en geven inzicht, zodat je de juiste keuzes kunt maken.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een vrijblijvend eerste gesprek met onze erkend hypotheekadviseur Midden-Groningen.
  • Volledig inzicht in alle mogelijkheden en een advies op maat.
  • Wij ontzorgen je in het hele traject. Van offerte tot en met de notaris.

Eerste hypotheekgesprek met hypotheek adviseur Midden-Groningen

Tijdens dit gesprek bespreek je jouw persoonlijke situatie en behoeften met onze hypotheekadviseur. Je krijgt je een grondige analyse van jouw situatie en de mogelijkheden. Deze analyse ontvang je van ons per e-mail.

Adviesgesprek

Als je klaar bent om je hypotheek te kiezen ga je samen met je adviseur de diepte in. Alle scenario’s en opties worden besproken en vergeleken, zodat jij de beste keuzes kunt maken voor je persoonlijke situatie. Hierbij vergelijken we meer dan 30 banken op rente en voorwaarden.

Renteaanbod aanvragen

Zodra je samen met je hypotheekadviseur de beste hypotheek hebt uitgezocht gaat je adviseur het renteaanbod aanvragen bij de bank. In het renteaanbod vind je het maximaal te lenen bedrag, de rentetarieven, de rentevaste periode en de (definitieve) lijst met documenten die de bank nodig heeft bij het beoordelen van je hypotheekaanvraag.

Begeleiding hypotheekstukken aanleveren

Voor het rondkrijgen van je hypotheek zul je flink wat documenten moeten aanleveren. Onze hypotheekadviseurs begeleiden jou hierin: we zorgen dat de juiste stukken op tijd bij de bank komen en dat de aanvraagprocedure zo soepel mogelijk verloopt. Het is tenslotte al spannend genoeg.

Akkoord op de hypotheek

Het leukste deel van het proces. Nu de aanvraag akkoord is, hoef je alleen nog maar naar de notaris om het definitief te maken. Tijd voor champagne!

hypotheekadviseur midden groningen