U kunt rekenen op deskundig advies, actieve begeleiding en lokale marktkennis wanneer u ons als Makelaar Midden-Groningen Makelaardij Hartog inschakelt.

Samen met u bepalen we de beste strategie om uw huis op de meest geschikte en verantwoorde wijze onder de aandacht te brengen - en op een enthousiaste manier te verkopen.

Uiteraard kunnen wij zowel bij de aankoop als de verkoop voor u onderhandelen, zodat u het állerbeste resultaat behaalt.

Wij verstrekken u graag uitgebreide informatie over onze aanpak van bijvoorbeeld een huis kopen, verkopen in Midden-Groningen of taxeren in Midden-Groningen.

Onze makelaar is lid van de NVM. Om lid te blijven en gecertificeerd te blijven, is hij verplicht zich permanent bij te scholen. Dit betekent dat de vakkennis, kwaliteit en zekerheid gewaarborgd zijn!

Als u ons vraagt uw huidige woning te verkopen en gelijktijdig voor u een nieuw koophuis te zoeken, dan hebt u recht op het zogenaamde combinatietarief.

Bij ons kunt ook terecht voor een reële waarde-indicatie van uw woonhuis (dit is altijd gratis).

Makelaar Midden-Groningen

Als makelaar Midden-Groningen beslaan wij het gebied van onder andere Hoogezand-Sappemeer, Slochteren en Menterwolde. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht als uw woning zich buiten gemeente Midden-Groningen bevindt.

Verkoop uw woning tegen de beste prijs, goede voorwaarden en met veel kennis van de lokale Groningse woningmarkt. U kunt met vertrouwen een soepele verkoop van makelaar Pieter Hartog verwachten.

 

makelaar midden groningen