Welkom bij Hartog Makelaardij en Assurantiën, makelaarmiddengroningen.nl

Hartog Makelaardij en Assurantiën biedt u complete dienstverlening op het gebied van makelaardij, verzekeringen en hypotheken. Als u uw woning wilt verkopen, een huis laten taxeren, of als u van plan bent een nieuw huis te kopen. Wilt u uw verzekeringen eens kritisch laten bekijken, of wenst u een vrijblijvend hypotheekadviesgesprek? Bij Hartog Makelaardij en Assurantien kunt u met al deze zaken terecht!

Onze makelaar beschikt over een ruime praktijkervaring en hij is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Door permanente educatie blijft hij continu van de laatste ontwikkelingen op de hoogte.

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk, waardoor wij altijd over de actuele ontwikkelingen op de (lokale) woningmarkt zijn geïnformeerd en een goed inzicht in vraag en aanbod hebben.

Een NVM-makelaar houdt zich aan de NVM-erecode. Dat houdt onder andere in dat we alleen de belangen van onze opdrachtgever behartigen en níet zelf belangen in het aangeboden onroerend goed hebben.

Geschiedenis

P.K. Hartog sr. is in 1928 met Accountantskantoor P.K. Hartog begonnen, waarnaast hij ook bemiddelde bij het tot stand komen van oogstverzekeringen. Kort na de oprichting ontstonden al snel agentschappen voor schade- en levensverzekeringen.

Hartog sr. is ruim 60 jaar als accountant werkzaam geweest en hij gold als een autoriteit op zijn vakgebied en was meer dan een halve eeuw werkgever voor een middelgrote groep enthousiaste specialisten.

H.E.J. Hartog heeft in 1975 vanuit het kantoor in Hoogezand de verzekeringsactiviteiten onder de naam Assurantiekantoor H.E.J. Hartog voortgezet en sinds 1980 is het bedrijf in Slochteren gehuisvest.

Hartog Makelaardij en Assurantien is inmiddels 90 jaar een onafhankelijk en zelfstandig kantoor. En met de derde generatie is de toekomst gewaarborgd.