Woningaanbod

Allereerst wordt uw woningprofiel vergeleken met het uitwisselingssysteem van collega-makelaars. Vanaf dat moment wordt u op de hoogte gehouden van het aanbod van woningen die aan uw wensen voldoen. U heeft daarbij een voorsprong op het aanbod van bijvoorbeeld de Funda-website.

Het woningaanbod wordt u desgewenst aangeboden per post, fax, telefoon of e-mail. Uiteraard houden we ook het particuliere aanbod voor u in de gaten.

Bezichtigingen

Wij gaan altijd met u mee naar de bezichtigingen! En des te meer woningen u bezichtigd heeft, des te beter u een beeld krijgt van het voor u perfecte huis. Wij zullen tijdens de bezichtigingen o.a. letten op de volgende aspecten: ligging, grootte, type, onderhoud en de bouwkundige staat van de woning.

Daarnaast zullen wij de juridische aspecten in kaart brengen en onderzoek verrichten naar soortgelijke woningen die zijn verkocht. Daarmee kan aan het eind van de bezichtiging een (waarde)oordeel worden gegeven en hebben wij nog een kort gesprek over uw bevindingen.

De verkoper heeft naar u een mededelingsplicht (Burgerlijk Wetboek). U heeft een wettelijke onderzoeksplicht! Wij zullen u hierin adviseren om geschillen tussen u en de verkoper te voorkomen.